Hotelul Opera Plaza din Cluj a fost cumpărat de către Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în urma unei tranzacții care s-a ridicat la 40 de milioane de lei, se arată într-un comunicat remis redacției de către RE/MAX România.

Potrivit anunțului rețelei de agenții imobiliare în francize este cea mai mare tranzacție intermediată de consultanții RE/MAX România până în prezent.

Proprietatea reprezintă una dintre cele mai impozante clădiri aflate în zona istorică a orașului, respectiv primul hotel de cinci stele dat în funcțiune în Cluj-Napoca, cu o suprafață de circă 8000 mp, care a fost construit pe platforma fostei fabrici „Feleacul”. În urma tranzacției, acesta va fi transformat în noul sediu al Facultății de Drept din cadrul UBB.

Tranzacția a fost intermediată în colaborare de două agente de la birouri distincte RE/MAX, Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux și Anca Olariu, RE/MAX Concept,

”Acest fapt demonstrează încă o dată importanța cooperării într-o rețea, întrucât toți cei implicați în tranzacție participă activ la buna desfășurare a acesteia. Astfel, fiecare agent are în vedere interesele părții pe care o reprezintă, cumulând cunoștințe specifice și abilități diferite pentru a încheia tranzacția. Intermedierea vânzării Opera Plaza reprezintă, de altfel, cea mai mare tranzacție realizată de RE/MAX România până în prezent, cu o valoare de 40 mil. lei. Totodată, este și cea mai mare tranzacție încheiată în Cluj anul acesta”, se mai arată în comunicatul citat.

Citeste si:
O universitate din România oferă consiliere psihologică pentru...
O universitate din România...

Negocierile au durat peste șase luni, incluzând perioada de obținere a avizelor de la Ministerul Educației și acordul Guvernului.

Sursa foto: cluj.com

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri