Impact Developer & Contractor a anunțat achiziționarea, prin subsidiara Greenfield Copou Residence, a unui teren de 2,6 ha situat pe Dealul Copou, una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași și, totodată, o parte istorică importantă a orașului.

Cele 2,6 ha vin în completarea terenului achiziționat de către dezvoltator în octombrie anul trecut. Pe întreg terenul, cu o suprafață totală de aproximativ 4,6 ha, Impact va dezvolta ansamblul rezidențial GREENFIELD Copou, cu peste 1.000 de apartamente dispuse în blocuri cu regim mic de înălțime alături de servicii de primă necesitate (sală de sport, restaurante, magazine, piscină, locuri de joacă pentru copii, grădiniță și after-school, stații de încărcare mașini electrice, parcaje biciclete), dezvoltate în cadrul unui centru comunitar integrat. Noul concept facilitează o viață activă, bogată din punct de vedere social și cultural, într-un mediu verde cu aer curat, rezidenții ansamblului beneficiind de un management integrat al proprietăților.

„GREENFIELD Copou se adresează segmentului de piață mediu și îmbină arhitectura modernă cu peisajul natural, fiind situat lângă Grădina Botanică, pe Dealul Copou, plămânul verde al Iașului. În cadrul acestui proiect ne-am propus să construim o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului, o comunitate durabilă, în armonie cu natura”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Proiectul GREENFIELD Copou va fi construit la standarde nZEB, precum și la standarde internaționale de sustenabilitate. Proiectul țintește certificarea BREEAM Excellent, având integrate importante elemente de sustenabilitate specifice proiectelor verzi.

Recent, Impact Developer & Contractor și-a majorat capitalul social cu 50%, la valoarea de 393,75 milioane lei, prin emiterea a 131.250.000 de acţiuni noi. În cadrul acestei operațiuni, compania a oferit acționarilor săi o acţiune gratis la două deţinute. De asemenea, acțiunile Impact au fost splitate în raportul de 1:4, capitalul social fiind astfel împărțit în 1.575.000.000 de acţiuni, cu valoarea nominală de 0,25 lei/acțiune. Impact este primul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București (din 1996), cu o capitalizare de 842,6 mil lei.

Sursa foto: Impact Developer & Contractor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri