Grupul Quantum Real Estate Group anunță o premiera pe piața imobiliara locală și anume lansarea proiectului rezidențial Quantum OxyGo Modules, primul proiect de case modulare, smart, eficiente energetic din România.

„Casele modulare reprezintă ultima tendință în domeniul construcției de case/vile la nivel mondial, fiind foarte apreciate pentru avantajele oferite cumpărătorilor. În primul rând, casele modulare (prefabricate) au o durată de execuție extrem de rapida de ordinul săptămânilor, ceea ce înseamnă un cost mult mai redus pentru cumpărători și evitarea perioadei foarte lungi de așteptare pentru cei care doresc să se mute mai repede într-o casă.

În condițiile în care, costul caselor/vilelor convenționale a crescut și forța de munca din domeniul construcțiilor este din ce în ce mai greu de găsit, standardizarea proceselor de fabricație apare ca o soluție extrem de viabilă pentru viitor”, se arată într-un comunicat remis redacției.

(Sursa foto: Quantum Real Estate Group)

Dezvoltatorul mai susține că, pe de altă parte, casele modulare sunt structuri durabile și sigure, care pot fi produse într-un timp foarte scurt într-un mediu de fabrică și cu o perioadă de garanție îndelungată.

„Casele acestea sunt foarte rezistente la cutremure și pot fi numite și case gata făcute, dar aceasta nu înseamnă că nu se pot produce case cu o arhitectura ultra modernă, chiar case care să utilizeze materiale și finisaje de lux, acestea putând fi personalizate la interior, în funcție de cerințele cumpărătorilor”, mai susține dezvoltatorul.

(Sursa foto: Quantum Real Estate Group)

Potrivit companiei, complexul va fi dezvoltat în zona Berceni-Vidra, unde Quantum Real Estate Group derulează la acest moment și proiectele de case convenționale: Quantum Garden Village Residence Berceni și Quantum Club Village Residence Vidra, ce vizează construcția unui număr de peste 220 de case și vile, 6 clădiri comerciale și spatii dedicate pentru shopping, pe o suprafața de peste 7 hectare aflate în zona metropolitană din sudu Capitalei, proiecte care vor fi integral finalizate anul viitor.

Valoarea inițială a acestor investiții este de aproximativ 20 de milioane de euro, urmând ca în fazele următoare ale proiectului, acesta să fie extins pe o suprafața de câteva zeci de hectare, în ceea ce va deveni Quantum City Residence.

Sursa foto: Quantum Real Estate Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri