Ansamblul Vulcan Residence, dezvoltat de NEPI Residential se află deja în faza de dezvoltare, iar compania anticipează că acesta va fi finalizat în a doua parte a anului 2023, iar consultantul imobiliar partener anticipează că va reuși să vândă toate apartamentele într-un an și jumătate.

Potrivit unul comunicat al Crosspoint Real Estate, compania care se va ocupa de vânzarea apartamentelor, vânzările au demarat încă de la finalul lunii octombrie a acestui an.

“Este un proiect care va aduce un mare plus de valoare zonei, care este deja într-o continuă transformare. În ultimii ani s-au dezvoltat acolo ansambluri noi, clădiri de birouri moderne, stația de metrou de la Academia Militară sau centrul comercial Vulcan Value Center. Toate aceste dezvoltări au schimbat fața fostei zone industriale într-una extrem de atractivă, astfel încât, acum, experiența de a locui în zonă este una extrem de dezirabilă”, a declarat Oana Popescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Cu o investiție de peste 22 mil. euro, Vulcan Residence, întrunește toate aceste criterii: construit într-o singură fază, S+P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și va avea 256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri), toate beneficiind de terase generoase, un design modern, construcție sustenabilă și eficiență energetică (nZEB).

De asemenea, ansamblul va avea un total de 271 locuri de parcare: subterane – 146 locuri și supraterane – 125 locuri, împreună cu 80 de boxe, oferind și stații de încărcare pentru autoturisme, scutere și trotinete electrice, loc de joacă în incinta complexului rezidențial, spații verzi și spațiile comerciale de servicii la parterul clădirii.

“Vulcan Residence este primul dintr-o serie de proiecte rezidențiale ce urmează a fi dezvoltate în proximitatea centrelor comerciale deținute de NEPI Rockcastle în mai multe orașe din țară. Această alăturare de funcțiuni multiple (rezidențial, retail și birouri) oferă viitorilor proprietari unul dintre cele mai prețioase beneficii: timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.

Confortul dat de oportunitatea de a avea un cămin unde ai toate facilitățile necesare la îndemână, siguranța investiției dată de renumele internațional al dezvoltatorului, alături de garanția calității, sunt atributele pe care fiecare dintre noi își dorește să le întrunească un proiect rezidențial”, a declarat și Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Citeste si:
Piața hotelieră din România așteaptă lansarea a 20 de hoteluri noi...
Piața hotelieră din România...

Vulcan Residence este poziționat între străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului, o zonă care, potrivit companiei, este caracterizată ca fiind de o comunitate tânără și dinamică, fiind amplasat lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piața Unirii și Palatul Parlamentului și în imediata apropiere a unor puncte de interes pentru tinerele familii precum creșe, grădinițe, școli și licee.

Prețurile de lansare pornesc de la 64.500 EUR + TVA pentru studiouri cu o suprafață utilă totală de 44 mp și ajung până la 218.000 euro + TVA pentru un duplex cu 4 camere, situat la ultimele două etaje ale complexului, cu scară interioară și cu o suprafață utilă totală de 146 mp.

Sursa foto: Crosspoint Real Estate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri