Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development începe construcția unei noi etape a proiectului rezidențial de vile Green Lake, amplasat în Sectorul 1 din București, cu o investiție estimată la aproximativ 30 de milioane de euro.

Noua etapă a proiectului Green Lake va fi dezvoltată pe un teren de aproximativ două hectare, pe malul Lacului Grivița, în zona Sisești din nordul Bucureștiului.

Primavera Development a achiziționat terenul de la proprietarii anteriori ai ansamblului rezidențial Green Lake, finalizat în 2009, cu scopul de a dezvolta un proiect imobiliar nou.

“Investim 30 de milioane de euro în locuințe moderne, completate de o școală privată și o promenadă pe malul Lacului Grivița. Întregul proiect urmează să fie livrat comunității în termen de doi ani”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Clara Belizarie, Business Development Manager la Primavera Development.

Primavera Development va construi etapizat 35 de vile înșiruite, cuplate sau izolate, cu câte trei sau patru camere, două băi și cel puțin două locuri de parcare. Fiecare dintre vile va avea regim de înălțime P+2E, cu suprafețe construite între 250 mp și 545 mp și cu grădini proprii de la 110 mp la 625 mp.

Prețul unei vile în prima etapă a procesului de vânzare pornește de la 425.800 euro.

Prima etapă din dezvoltarea Green Lake constă în construirea a 18 vile cu regim de înălțime P+2E pe latura vestică a amplasamentului, cu un timp de execuție de 18 luni. Dintre acestea, 30% au fost deja pre-contractate.

Cea de-a doua etapă a proiectului Green Lake va consta în dezvoltarea a două blocuri cu regim de înălțime redus de S+P+3E și S+P+4E, cu subsol comun în care vor fi amenajate aproximativ 80 de locuri de parcare, piscină și club, ce vor fi accesibile tuturor locatarilor din complexul Green Lake, precum și din alte 17 vile, construite pe un teren de 6.500 mp. Execuția acestei etape are un timp estimat de 18 luni, iar până în prezent, 25% din apartamente fiind pre-contractate.

Punctul de atracție al proiectului Green Lake este reprezentat de o vilă spațioasă, înconjurată de propria grădină privată pe toate laturile, complet izolată de celelalte vile din complex. Caracteristicile care o diferențiază sunt: un garaj subteran pentru două mașini, două locuri de parcare supraterane, spații generoase de depozitare, un parter vast, lift privat, un atrium deasupra livingului și un dormitor matrimonial situat la etajul al doilea al imobilului.

Sursa foto: Primavera Development

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri