Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale, parte a grupului de firme deținut de Dan Ostahie, deschide către public, pe 30 noiembrie, un nou centru comercial modern.

Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, Mobexpert, Maxi Pet, Pepco, Jysk, Penny și Kik. Cu o suprafață de peste 9.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea reprezintă rezultatul unei investiții de peste 11 milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 10 locații în toată țara.

Cel mai nou centru comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea, situat pe strada Posada nr.51 lângă magazinul Dedeman, se adresează familiilor iar mixul de chiriași oferă o nouă experiență de cumpărături pentru locuitorii orașului Râmnicu Vâlcea și împrejurimi.

Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienții mai aproape de branduri importante, atât românești, cât și internaționale, din mai multe domenii creând astfel destinații referință pentru cumpărători.

(Sursa foto: Cometex)

Ne bucurăm să inaugurăm acest parc comercial modern în Râmnicu Vâlcea și să contribuim la dezvoltarea economică a acestei zone. Vom continua să investim la nivel local și în alte destinații de shopping din țară, acolo unde identificăm potențial de dezvoltare. Rămânem fideli principiilor noastre de a construi proiecte sustenabile cu accent pe protectia mediului inconjurator”, a declarat Dan Ostahie, Președintele Consiliului de Administrație Cometex.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiența energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.

Cometex are în portofoliu 10 parcuri de retail aflate în orașele: Turnu Magurele, Huși, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Brașov, Dej, Vatra Dornei și Râmnicu Vâlcea. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Sursa foto: Cometex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri