Compania Itzahar Invest a alocat sapte milioane de euro pentru construirea unui bloc de locuinte structurat pe opt nivele (doua subsoluri, parter si cinci etaje) in cartierul Titan din Bucuresti, a anuntat compania Regatta, promoterul proiectului.
Proiectul rezidential Gold Residence va fi amplasat in apropierea hypermarketului Auchan si a bulevardului 1 Decembrie. Gold Residence va avea o suprafata desfasurata de 6.440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de teren de 1.500 mp.

Investitia de aproximativ sapte milioane de euro apartine companiei Itzahar Invest, iar proiectul urmeaza a fi finalizat la sfarsitul anului 2008. Blocul totalizeaza un numar de 54 apartamente cu una, doua si trei camere. Garsonierele dispun de suprafete intre 45 – 55 mp, apartamente de doua camere intre 76 – 85 mp si apartamentele de trei camere au suprafata de 110 mp fiecare.

Blocul de locuinte va beneficia si de 47 locuri de parcare la subsol si sase in exterior.

Potrivit reprezentantilor Regatta, pana in prezent s-a vandut si rezervat un procent de 17% din proiect. Pretul de vanzare variaza intre 1.200 – 1.400 euro/mp construit + TVA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri