A doua editie regionala a Targului International de Apartamente Condominium a atras peste 10.000 de vizitatori si rezervari in valoare totala de cinci milioane de euro, valoarea locuintelor din Spania contractate fiind de patru milioane de euro.

Cel mai important targ specializat pe apartamente din Europa s-a desfasurat in perioada 8-11 mai, in mall-ul Polus Center din Cluj-Napoca. Potrivit organizatorilor evenimentului, companiile Pro Active Business Communication si Plus Media, au fost contractate cinci apartamente in proiecte noi dezvoltate in Cluj-Napoca, in valoare totala de un milion de euro si 12 locuinte in Spania, pe Costa del Sol, ce insumeaza o valoare de patru milioane de euro.

Cele mai cautate tipuri de apartamente, la aceasta editie, au fost cele de 2 si 3 camere, scopul achizitiei fiind in proportie de 50% pentru locuit, in timp ce restul interesului clientilor s-a indreptat catre investitii imobiliare.

Majoritatea solicitarilor de apartamente au vizat achizitia prin credit bancar, in proportie de 70%, nivelul sumelor pentru credit avute in vedere de vizitatori situandu-se intre 30.000 si 60.000 euro.

Polus Center, partenerul oficial al Targul International de Apartamente Condominium, este cel mai mare mall din Cluj-Napoca si al doilea ca marime din Romania.

Promaga International, de asemenea partener oficial, este singura companie de pe piata care ofera romanilor case de vacanta in Costa del Sol, Spania.

Plus Media si ProActive Business Communication sunt doua companii specializate in relatii publice si organizare de evenimente, targuri si expozitii, care activeaza pe piata romaneasca de peste 6 ani.

Sub coordonarea acelorasi organizatori se afla in pregatire Targul International de Apartamente Condominium si Salonul Condominium - Deco, care se vor desfasura in perioada 25 - 28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Bădescu: Au început să apară speculatorii de oportunități în piața imobiliară
Setari Cookie-uri