“Pana la finalul anului, volumul finantarilor prin leasing imobiliar intermediate de MCG se va cifra la aproximativ cinci milioane de euro, majoritatea tranzactiilor fiind constituite din terenuri si apartamente cu valori intre 150.000 si 500.000 euro”, a declarat Bogdan Furnica, managing partner MCG.

Avantajele oferite de acest serviciu fata de creditele imobilare constau in protejarea capitalului propriu, deductibilitatea ratelor de leasing, precum si in posibilitatea acordarii leasingului in functie de cifra de afaceri a clientului.

Perioada de timp necesara acordarii unui astfel de credit este mai scurta decat cea necesara pentru un dosar de credit ipotecar la banca, de aproximativ de trei saptamani. MCG ofera serviciul fara plafon maxim de finantare, perioada maxima de rambursare a creditului fiind de 20 de ani. Prin leasing-ul imobilar se pot finanta cladiri, spatii comerciale sau industriale, apartamente, precum si terenuri intra si extravilane.

MCG, cunoscuta in piata ca si "Credit UP" este broker de credite ipotecare si face parte dintr-un grup de firme cu activitati de intermediere financiara si asigurari. Serviciile de consultanta sunt oferite clientilor gratuit, "Credit UP" avand asigurat un comision de la institutiile financiare si nefinanciare partenere.