Presedintele Citigroup, Win Bischoff, a avertizat ca preturile caselor din Statele Unite si din Marea Britanie ar putea sa scada in continuare in urmatorii doi ani.

Presedintele uneia dintre cele mai puternice banci din lume a declarat, in cadrul unui interviu pentru BBC, ca se asteapta ca pietele sa aiba nevoie de o perioada de doi ani pentru a se "stabiliza".

Bischoff a mai estimat ca actuala criza a creditelor ar putea continua pana in 2009, scrie Reuters, citat de NewsIn.

"La sfarsitul anului trecut, oamenii au crezut ca turbulentele ar putea afecta prima jumatate a acestui an, insa ca am putea observa o stabilizare in cea de-a doua jumatate", a adaugat presedintele Citigroup.

"Cred ca prognozele s-au indreptat acum mai mult spre 2009. Tot mai multi oameni considera ca si 2009 va fi un an destul de dificil", a adaugat acesta.

Bischoff a mai declarat pentru BBC ca vor exista cazuri de disponibilizari in cadrul bancii, care are 12.000 de angajati in Marea Britanie, si a adaugat ca unele dintre acestea sunt necesare.

In legatura cu perspectiva pietei imobiliare din Statele Unite, el considera ca "va fi nevoie de timp, de doi ani probabil, pentru ca pietele sa se stabilizeze. Credem ca in anumite sectoare din Statele Unite va fi nevoie de aceasta perioada".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor: Dacă spui astăzi că mergi la muncă se uită lumea urât la tine
Setari Cookie-uri