Dezvoltatorul israelian Ocif Group, in parteneriat egal cu grupul financiar francez Rothschild, au investit deja peste 10 milioane de euro in proiectul rezidential Vivando Unirii, investitia totala fiind planificata la peste 22 milioane de euro.
„Chiar daca piata romaneasca imobiliara se afla intr-o perioada incerta, ea este puternica, iar cererea reala exista. Cred ca, pe termen lung, preturile vor creste si vor atinge nivelul celor din alte capitale europene”, a declarat Avner Bar (foto), Co-Manager General Ocif Group Romania.

Vivando Unirii este amplasat in apropiere de Parcul Carol si Unirea Shopping Center, iar constructia sa a ajuns la etajul al treilea. Structura proiectului va fi incheiata la sfarsitul anului 2008, apartamentele urmand sa fie livrate in septembrie – octombrie 2009. Din totalul de 110 apartamente, au fost vandute peste o treime, fiind preferate cele cu doua si trei camere. Acestea au fost vandute cu un pret mediu pe mp de 2.100 – 2.200 euro plus TVA.

Desi au fost cativa investitori straini care au cumparat apartamente in faza de lansare, in momentul de fata, cei mai multi clienti ai Vivando Unirii sunt romani, din segmentul medium-high, reprezentand: avocati, bancheri, manageri si oameni de afaceri.

Vivando Unirii consta intr-o cladire cu sase scari, dispuse pe un regim de inaltime de subsol, parter, patru etaje si mansarda si va contine 110 apartamente cu una, doua, trei si patru camere. Suprafata apartamentelor variaza intre 37 mp si 176 mp, terenul avand o suprafata de 8.000 de metri patrati si fiind achizitionat in anul 2006.

In primavara acestui an, Rothschild a anuntat ca va investi, in parteneriat cu Ocif Group, cel putin 200 milioane de euro in proiecte imobiliare in Romania, pana in anul 2010.

Dezvoltatorul Ocif Group este prezent pe piata imobiliara din Romania de peste doi ani si are o experienta in Europa de Est, printre proiectele dezvoltate numarandu-se mall-ul din Sofia si cel mai mare turn din Orientul Mijlociu – Turnul Moshe Aviv, o constructie rezidentiala si de birouri de 252 m inaltime si 69 de etaje.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri