Dezvoltatorul imobiliar elen Panhol Developments va demara in primavara anului 2009 constructia unui complex rezidential in partea de est a Bucurestiului, investitia fiind de peste 70 milioane de euro, au declarat reprezentantii companiei.

Complexul rezidential situat in zona Cernica va cuprinde 750 de apartamente, dar si un centru comercial.

Ansamblul va avea de la garsoniere pana la penthouse-uri cu patru camere, cu suprafete de la 28 la 181 mp. Constructia va incepe in primavara anului 2009 si va avea o durata de trei ani, desfasurandu-se in trei faze.

Centrul comercial va dispune de o suprafata de 5.500 mp, iar intrega suprafata a terenului pe care se intinde proiectul imobiliar ajunge la 4,4 hectare, potrivit reprezentantilor companiei, citati de NewsIn.

Panhol Developments este una dintre principalele companii de dezvoltare imobiliara din nordul Greciei, avand o filiala si in Romania. In decursul celor 25 de ani, compania a realizat mai multe proiecte in domeniul dezvoltarilor imobiliare, locuinte (apartamente si vile), case de vacanta (vile de vara si de iarna) si proprietati comerciale (mall-uri).

Pana in prezent, compania a finalizat mai mult de 2.000 de apartamente si vile in Grecia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »