Danya Cebus, divizia de constructii a grupului Africa Israel Investements LTD, este cunoscuta in piata locala ca fiind compania care construieste Controceni Park, o investitie de 200 de milioane de euro. Moto-ul companiei s-a aplicat acum un an la inceperea acestui proiect si ramane in picioare si astazi, in vreme de criza: nu poti fi fara teama, dar trebuie sa iti faci calculele si apoi sa sari in apa.

Arie Bercovich, seful Danya Cebus, crede ca atat dezvoltatorii, cat si constructorii isi vor schimba tactica, iar unii vor parasi ringul pentru o perioada limitata sau chiar definitiv.

„Sunt multi constructori care pleaca acum definitiv sau isi inchid pravalia pana la vara. Eu sunt aici, dispus sa primesc oferte”, glumeste Bercovich, adaugand insa ca este important sa stii sa te organizezi pentru a face fata situatiilor viitoare.

„Avem un plan anual, fiecare proiect are mai multe faze si toate masurile de concediere sunt prevazute dinainte, pentru ca asa este firesc in constructii. Pentru ceea ce se intampla acum in Romania nu suntem in situatia in care sa spunem: hai sa dam afara oameni”, explica CEO-ul Danya Cebus.

Cititi mai multe aici
.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si