Preşedintele american Donald Trump a anunţat miercuri că nu şi-a mai atins faţa cu mâinile de săptămâni bune, ca măsură de precauţie pe fondul epidemiei de coronavirus şi a adăugat că-i este dor să facă acest lucru, informează EFE.

''Nu mi-am mai atins faţa de săptămâni bune. Au trecut câteva săptămâni. Mi-e dor s-o fac'', a glumit Trump în timpul unei reuniuni la Casa Albă pe tema coronavirusului cu şefii principalelor companii aeriene din ţară, între ele Southwest, United Airlines, American Airlines şi JetBlue. Companiile aeriene au avut de suferit din cauza anulărilor şi a deciziilor unor companii multinaţionale de a suspenda sau de a limita călătoriile.

Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA le-au recomandat cetăţenilor să nu-şi atingă faţa, mai ales ochii, nasul şi gura, ca măsură preventivă pentru evitarea contagiunii. Totodată, CDC i-au sfătuit pe americani să se spele pe mâini timp de cel puţin 20 de secunde cu apă şi săpun, dar şi să folosească un gel dezinfectant pentru mâini care să aibă în compoziţie cel puţin 60% alcool.

Mărturisirea lui Trump, cum că de săptămâni bune nu şi-a mai pus mâinile pe faţă, a dat naştere unor numeroase glume pe reţelele sociale, cu oameni care se provocau între ei pentru a stabili cine poate rezista mai mult fără a-şi duce mâinile la faţă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri