Alte două cazuri de coronavirus confirmate vineri, în România. Noul bilanț: 9 pacienți înfectați cu COVID-19

Autoritățile au confirmat vineri alte două cazuri de coronavirus în România. Primul - un bărbat de 51 de ani, din județul Olt, care a intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 după ce s-a întors din Italia. Al doilea - un bărbat de 40 de ani din Hunedoara.

„A fost confirmat un nou caz pozitiv în urma testului pentru Coronavirus (COVID-19), respectiv un bărbat de 40 de ani din Hunedoara. Persoana se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, întrucât a revenit în țară din Italia (Bergamo). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce bărbatul a manifestat febră. Bărbatul va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara și a fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

În cursul după-amiezii a fost confirmat al optulea caz - un bărbat din Olt.

„A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Bărbatul nu prezintă simptome specifice, se afla în izolare la domiciliu din 29 februarie a.c. și va fi internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova”, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Citeste si:
Vacanță în Turcia în timpul pandemiei: tot ce trebuie să știi...
Vacanță în Turcia în timpul...
Sursa foto: Shutterstock
Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri