#CoronaBizSurvivor: Termene.ro anulează întâlnirile și călătoriile de afaceri

Cum numărul persoanelor infestate cu Coronavirus crește pe zi ce trece, Termene.ro a luat toate măsurile necesare ca să ofere un mediu sigur de lucru pentru angajați, dar și să continue livrarea serviciilor. Prima decizie - toți angajații lucrează de la distanță.

Cum să îți protejezi afacerea în contextul Coronavirus

În sediul Termene.ro au fost luate următoarele măsuri de precauție, conform oficialilor companiei:

• Încă de când au apărut veștile îngrijorătoare din China, am comandat soluții dezinfectante pentru mâini și birouri și am angajat o persoană care să se ocupe în permanență de dezinfectarea spațiilor comune;

• Toată echipa lucrează de la distanță;

• Am anulat călătoriile de afaceri și am recomandat oamenilor din echipă să evite călătoriile personale care nu sunt urgente;

Citeste si:
O industrie de miliarde: Sectorul jocurilor de noroc si al pariurilor
O industrie de miliarde:...

• Am anulat toate evenimentele și întâlnirile fizice programate cu clienții și partenerii noștri, limitându-ne la convorbiri online

Este lucrul remote (de la distanța) o necesitate?

Ne vom continua activitatea în aceiași parametri, chiar dacă am luat decizia ca întreaga noastră echipă să lucreze de acasă. Dat fiind că suntem o companie complet digitalizată, garantăm că putem să ne coordonăm întreaga activitate de la distanță.

Avem toate măsurile luate ca să asigurăm livrarea la aceleași standarde

Nu anticipăm că vor exista scăderi calitative ale serviciilor noastre și avem încredere în abilitatea noastră de a păstra platforma termene.ro funcțională fără întrerupere. Ne-am asigurat că toți membrii echipei noastre au tot ceea ce le este necesar pentru a lucra din afara biroului, astfel încât să-și poată face meseria în siguranță, dar la același standard cu care v-am obișnuit.

Am suplimentat canalele de comunicare internă și dăm prioritate comunicării cu voi, clienții noștri, astfel încât voi să puteți rămâne concentrați pe provocările pe care le întâmpinați în propriile afaceri.

Citeste si:
Cocorico, afaceri de 158 de milioane de lei, în primele 3 luni din...
Aaylex, producătorul...

Va fi o perioadă grea, suntem conștienți de asta. Dacă aveți nevoie de sfaturi sau aveți întrebări, ne-am bucura să vă fim de ajutor.

Ne vom informa continuu asupra situației provocate de virusul COVID19, urmărim atât datele oferite de autoritățile din România, cât și pe cele internaționale. Suntem pregătiți să ne adaptăm planurile și soluțiile în funcție de evoluția situației.

Dacă vreți să aflați mai multe:

👉pentru a fi la curent cu statusul cazurilor din România, am recomandat clienților să se informeze aici cu informații în timp real.

Citeste si:
Cel mai recent bilanț COVID | 104 cazuri noi și 18 decese raportate
Cel mai recent bilanț COVID |...

👉de asemenea, am recomandat McKinsey un raport despre impactul economic pe care îl poate provoca Coronavirus. Raportul poate fi citit aici.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri