Mai mulți membri din conducerea PNL, USR și PLUS Constanța au avut mai multe întâlniri de negociere pentru candidatura senatorului Chițac la Primăria Constanța.

”M-am întâlnit cu Vergil Chițac în 21 februarie și încă o dată la Parlament, și chiar am dat noroc cu el, la audierea ministrului Predoiu pentru Guvernul Cîțu”, a declarat deputatul Stelian Ion, potrivit G4Media.

Deputatul USR a povestit că Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, care a intrat la rândul lui în contact cu Vergil Chițac, a participat la negocieri cu membrii alianței USR-PLUS pentru a ajunge la o înțelegere privind susținerea candidaturii senatorului liberal la Primăria Constanța:

”Echipele de negociere pentru alegerile locale s-au întâlnit săptămâna asta, marți, ca să discute. Am negociat vreo trei ore. Erau Bogdan Huțucă, Vasile Delicoti și Septimiu Bourceanu de la PNL, Lucian Muflic și Sorin Iacob de la PLUS, și eu, Remus Negoi și Dumitru Caragheorghe de la noi, de la USR”, a declarat Stelian Ion.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri