Guvernul a mobilizat la Constanţa un spital militar de campanie cu dotările aferente destinat spitalizării şi tratării pacienţilor infectaţi virusul COVID-19, a anunţat într-un comunicat de presă prefectul George Niculescu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, spitalul militar ar putea fi instalat, începând de săptămâna viitoare, chiar pe terenul alocat Ministerului Sănătăţii pentru construirea unui spital regional, în urmă cu peste patru ani, având în vedere că în apropiere funcţionează şi baza aeriană SMURD.

"Spitalul va avea toate dotările necesare, astfel încât pacienţii să beneficieze de tratament şi îngrijiri medicale la cele mai înalte standarde şi va dispune de toate măsurile necesare de igienizare astfel încât să ofere siguranţă personalului medical implicat în lupta împotriva epidemiei. În plus, tot ca urmare a demersurilor noastre, Guvernul României dispune trimiterea, la Constanţa, a unui aparat PCR Real Time pentru detectarea rapid a infectării cu COVID-19 la pacienţi", se arată în comunicatul semnat de prefectul George Niculescu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri