A fost înregistrat al șaptelea deces în România, este vorba despre un pacient de 65 de ani, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

UPDATE 20:17! Al șaptelea deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat luni seară în România, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București și transferat apoi la Spitalul Victor Babeș.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani internat la Spitalul Universitar București și confirmat pozitiv în 21 martie. Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID- 19.

A fost înregistrat al șaselea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba de un bărbat, de 64 ani, din Arad, care a fost confirmat astăzi cu COVID-19. Acesta a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, conform Grupului de Comunicare Strategică.

23 martie, 143 de noi cazuri de îmbolnăvire

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Până astăzi, 23 martie, 4 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

Citeste si:
Spitalul Judeţean Suceava s-a redeschis luni cu sectoare non-COVID
Spitalul Judeţean Suceava s-a...

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie a.c., a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale. În urma testării realizate astăzi, 23 martie, acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Precizăm că deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie a.c., pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 15 pacienți, din care 7 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Citeste si:
Coronavirus: Meciurile din NBA ar putea fi reluate de la finele...
Coronavirus: Meciurile din...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
CORONAVIRUS Cele mai afectate județe rămân Suceava și Bucureşti
Setari Cookie-uri