În această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o femeie din județul Caraș-Severin în vârstă de 72 de ani, tranferată în seara zilei de 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Femeia a fost internată la Terapie Intensivă în 21 martie, potrivit Digi24.

Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

În plus, la Spitalul Militar Focșani au fost înregistrate două cazuri de coronavirus. Este vorba despre două asistente, care au anunțat că se simt rău. Astfel, în România avem o transmitere comunitară, chiar dacă nu este încă la scară largă.

Spitalul Militar "Dr. Alexandru Popescu" Focşani a fost închis, miercuri dimineaţă, pentru 48 de ore, pentru dezinfecţie generală, după ce doi contacţi au fost depistaţi pozitiv pentru COVID-19, potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale.

Citeste si:
BREAKING - Al optulea deces de coronavirus în România
BREAKING - Al optulea deces...

"Avem doi contacţi pozitivi, motiv pentru care spitalul va fi închis pentru 48 de ore pentru dezinfecţie generală de cel mai înalt nivel. În aceste 48 de ore vom afla şi dacă mai avem contacţi pozitivi în urma contactului cu cei care acum au fost depistaţi deja pozitiv", a declarat directorul general al spitalului, Sorin Ivan.

Știre în actualizare!

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
Primul deces în urma infectării cu Coronavirus în rândul personalului medical
Setari Cookie-uri