Chemical Company a donat 700 litri de soluţii hidroalcoolice pentru mâini şi suprafeţe. Cea mai mare parte a acestei donaţii a ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Cuvioasa Paraschiva” Iaşi, la Serviciul Voluntar de Ambulanță şi în centrele de carantină din județ.

În contextul pericolului de contaminare şi de răspândire a virusului Covid-19, la cererea autorităţilor române, dar şi pentru a sprijini personalul medical în lupta împotriva împotriva noului virus, Chemical Company a dezvoltat, în regim de urgenţă, 3 soluţii hidroalcoolice pentru mâini şi suprafeţe, aflate în curs de avizare ca dezinfectanţi.

“Am trimis toate documentele la Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică și am intrat pe procedură de urgență pentru autorizarea punerii pe piață pentru mai multe produse biocide realizate de noi, în principal dezinfectanți pentru mâini, dar și dezinfectanți pentru suprafețe. Substanțele active din compoziția acestor produse sunt aprobate de Comisia Europeană. Urmează ca produsele să fie testate și la Institutul Național de Cercetare Cantacuzino. Facem tot ce putem pentru a îi apăra pe ieșeni și credem cu tărie că România va depăşi această criză protejând cu prioritate sănătatea românilor şi asigurând toate resursele necesare personalului medical şi tuturor celor implicaţi pentru a lupta împotriva contaminării şi răspândirii acestui virus”, a afirmat Radu Ciobanu, managerul Chemical Company.

Retail jobs

În această perioadă, întreaga activitate de producţie Chemical Company este focusată pe producţia acestor soluţii hidroalcoolice. Compania lucrează la capacitate maximă şi face tot posibilul să crească volumul de producţie pentru a deservi instituţiile şi companiile care au nevoie de aceste produse pentru a combate răspândirea COVID19.

”Pentru a eficientiza acest lucru, am întrerupt, temporar, producţia de substanţe active farmaceutice intermediare pentru importante companii din Germania şi am limitat comercializarea altor produse care nu sunt de importanţă majoră. Pentru distribuirea acestor soluţii hidroalcoolice vor fi prioritizate solicitările pentru consumul colectiv, respectiv din partea instituțiilor publice, care luptă împotriva răspândirii virusului COVID-19, apoi, în funcție de stocuri, produsele vor fi distribuite și către farmacii pentru consumatorii finali”, mai spune Radu Ciobanu.

Citeste si:
Un nou virus infectează zeci de oameni, în China
Un nou virus infectează zeci...

Cu o experienţă de peste 26 ani în producerea de substanţe chimice personalizate, organice şi anorganice de înaltă puritate, Chemical Company este una dintre cele mai importante companii de profil cu capital 100 % românesc şi partener strategic pentru 14 industrii cheie din România.

Cu o cifră de afaceri anuală de 2.500.000 € şi o preocupare permanentă pentru reinvestirea profitului, Chemical Company investeşte în fiecare an peste 15% din cifra de afaceri în dezvoltarea continuă, prin valorificarea resurselor umane şi achiziţia de utilaje industriale, echipamente specializate, aparatură modernă de laborator, facilităţi de producţie şi depozitare.

Cele mai noi direcţii de dezvoltare Chemical Company vizează atât încheierea de parteneriate strategice noi cu importante companii din Europa pentru producţia de substanţe active farmaceutice intermediare cu valoare adăugată mare, cât şi dezvoltarea gamei comerciale KLOER, care include soluţii profesionale de tratare a apei din piscină, darşi a altorgame comerciale noi.

Citeste si:
Isteria pastilei de iod. USR: Rafila seamănă panică în rândul...
Isteria pastilei de iod. USR:...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri