Spitalul Socola din Iași și-a anunțat 90 de asistente și infirmiere că sunt concediate. Juristul instituției, Corneliu Prepeliță, a explicat motivele care au dus la concedierea masivă de personal medical în toiul unei crize sanitare fără precedent în România și în lume.

Înainte de a concedia cele 90 de persoane, juristul spune că managementul Institutului de Psihiatrie Socola a trimis către DSP Iași o adresă prin care a cerut identificarea unor unități sanitare care ar fi avut nevoie de personal, însă DSP Iași nu a răspuns.

“Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestor salariați și a nevoilor sistemului medical, ne-am adresat către DSP Iași cu rugămintea de a ne sprijini în identificarea unor unități sanitare care au nevoie de acest personal, existând posibilitatea transferului. Nu am primit răspuns de la DSP, probabil dumnealor nu au identificat unități sanitare care să poată absorbi această forță de muncă”, a explicat juristul.

Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri