Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI) oferă gratuit informaţii şi suport psihoemoţional online tuturor persoanelor aflate în autoizolare, carantină sau direct afectate de situaţia de criză generată de COVID-19, scrie Agerpres.

"Un număr de peste 100 de psihoterapeuţi stau la dispoziţia celor care au nevoie de sprijin, conform unei grile de program care se regăseşte pe site-ul IRPI. Aceştia sunt disponibili pentru publicul larg în intervalul 8,00 - 20,00, iar pentru personalul medical programul este, în unele zile, până la ora 02,00, cu posibilitate de prelungire. Specialiştii oferă informaţii şi suport psihoemoţional online tuturor persoanelor aflate în autoizolare, carantină sau direct afectate de situaţia de criză generată de COVID-19", precizează IRPI într-un comunicat.

Publicul larg poate accesa un terapeut al IRPI la https://irpi.ro/irpi-psihoterapie-integrativa-pentru-situatii-de-urgenta.

Cadrele medicale şi familiile acestora - https://irpi.ro/psihoterapie-integrativa-pentru-situatii-de-urgenta-suport-personal-medical/.

Începând din 23 martie, o echipă complexă de psihoterapeuţi este implicată în campania iniţiată de IRPI. Psihoterapeuţii lucrează pro-bono, implicându-se în relaţia cu cetăţenii şi personalul medical în cadrul a două acţiuni specifice: "Fii bine, fii informat!" - se adresează tuturor persoanelor aflate în autoizolare, carantină sau direct afectate de contextul pandemiei COVID-19 şi "Împreună suntem mai puternici!" - se adresează personalului medical aflat în prima linie şi familiilor acestora, se arată în comunicat.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri