Orașul Țăndărei intră în carantină. Decizia autorităților a fost luată ținând cont de numărul mare de persoane infectate și de decese din această zonă.

Măsura a fost anunțată de ministrul de interne, Marcel Vela și face parte din Ordonanța Militară numărul 7.

Este strict interzisă ieșirea și intrarea în Țăndărei prin alte zone decât cele publice”, a spus Vela.

"Vom permite doar transportul de marfă, aprovizionarea populației și pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată și desfășoară activități economice, sau ordinea publică, sanitară etc. Vreau să anunț cetățenii din Țăndărei că măsurile de verificare se realizează de către personalul structurilor MAI în colaborare cu cele ale MApN. Vom aplica legea!”, a explicat Vela.

Potrivit acestuia, Consiliul Județean Ialomița, primăria, Consiliul Local vor lua măsuri pentru asigurarea serviciilor de asistență socială și aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără aparținători sau alte forme de ajutor pentru persoanele care nu se pot deplasa.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri