Fostul ofițer MAI care a mințit că nu a călătorit în străinătate și a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a rămas cu sechele pulmonare și are nevoie de un aparat de oxigen.

În vârstă de 60 de ani, el a fost externat din spital luni.

"El a avut o formă severă de infecție cu COVID-19, motiv pentru care există niște sechele pulmonare, adică niște complicații respiratorii cronice și o să urmeze o evaluare ulterioară pe partea pneumologica. Deocamdată, el se află în autoizolare", a spus Adrian Marinescu, medic infecționist, potrivit Ziare.com.

Bărbatul a fost internat la Spitalul de Urgență "Dimitrie Gerota", unitate medicală care a intrat în carantină totală, din cauza lui.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, săptămâna trecută, că în spital a fost făcută dezinfectarea și igienizarea, iar activitatea a fost reluată. Cu toate aceste, spitalul nu primește noi pacienți deocamdată.

Citeste si:
Dosar penal pentru fostul ofițer MAI care nu a spus că a călătorit...
Dosar penal pentru fostul...

Bărbatul nu a declarat, inițial, că a călătorit în străinătate, iar ulterior autoritățile au stabilit că el s-a întors din Israel la finalul lunii februarie.

Fostul ofițer MAI s-a ales cu un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, după ce ar fi infectat zeci de persoane, pacienți și cadre medicale de la Spitalul de urgență "Dimitrie Gerota".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
GCS: 119 cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus raportate în ultimele 24 de ore
Setari Cookie-uri