În Căminul ”Sfântul Ilie” din Galaţi, focar de coronavirus, sunt infectate 103 persoane, alte trei focare fiind active în acest judeţ: la Căminul ”Sfântul Spiridon”, la ISU Galaţi şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, ultimele date arată că la Căminul ”Sfântul Ilie” din municipiu sunt 103 cazuri de coronavirus: 83 sunt bătrâni asistaţi şi 20 de angajaţi. De asemenea, din acest centru au murit 9 oameni, scrie News.ro.

La Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfântul Spiridon” sunt 21 de cazuri de coronavirus, 16 îmbolnăviri fiind în rândul persoanelor asistate, iar 5 în rândul angajaţilor. Până acum, în această unitate au fost testate în total 206 persoane.

La ISU Galaţi, 4 pompieri au până acum coronavirus, iar 34 de angajaţi ai instituţiei sunt în izolare la domiciliu, fiind contacţi ai celor confirmaţi deja.

Un alt focar evoluează la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi unde sunt 19 angajaţi cu COVID 19, iar 15 sunt în izolare, acasă, după ce au intrat în contact cu cei pozitivi.

În judeţul Galaţi, ultimele raportări arată că sunt 240 de persoane confirmate pozitiv.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri