COVID-19 | Institutul de Studii Financiare donează 50.000 de euro Crucii Roșii Române pentru dotarea spitalelor

Institutul de Studii Financiare donează 50.000 de euro Crucii Roşii Române pentru achiziţia şi dotarea spitalelor cu echipamente şi tratament împotriva coronavirus, conform unui comunicat de presă.

"Institutul de Studii Financiare se implică în lupta împotriva epidemiei de COVID-19 şi donează suma de 50.000 de euro organizaţiei Crucea Roşie Română, cu scopul achiziţiei şi dotării spitalelor de stat cu echipamente de protecţie şi tratament împotriva coronavirus", se menţionează în comunicat.

Institutul de Studii Financiare (ISF) a fost înfiinţat prin fuziunea dintre Fundaţia Institutul de Management în Asigurări şi Fundaţia Institutul de Asigurări şi şi-a început activitatea în august 2015.

Misiunea Institutului de Studii Financiare (ISF) este studierea fenomenelor şi mecanismelor financiare în vederea identificării nevoilor viitoare, a formării, specializării şi evaluării profesionale continue a personalului din cadrul sistemului financiar nebancar şi a personalului Autorităţii de Supraveghere Financiară, în conformitate cu deciziile ASF şi standardele europene.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri