1 Mai 2020

Medicul Virgil Musta atrage atenția românilor că măsurile de 1 Mai trebuie respectate



Virgil Musta, medicul infecționist timișorean care a vindecat cei mai mulți români infectați cu coronavirus, face apel la respectarea măsurilor de distanțare recomandate de autorități de 1 Mai

"Sigur că trecem încă printr-un moment greu, dar trebuie să mai rezistăm, pentru a ne bucura mai târziu în 'echipă completă'. E necesar să mai avem răbdare. Fiți înțelepți și responsabili!" Virgil Musta avertizează că pandemia nu a trecut.

Virgil Musta atrage atenția că măsurile de 1 Mai trebuie respectate pentru a "consolida ce am câștigat prin responsabilitatea dovedită la sărbătorirea Paștelui! Anul acesta trebuie însă să fim mai precauți, pentru a nu avea motive de întristare ulterior.", scrie Hotnews.

Medicul Virgil Musta este șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, unde s-au vindecat, până acum, cei mai mulți pacienți români infectați cu coronavirus.

Apelul medicului timișorean a fost publicat pe grupul online City Doctors, o comunitate care își propune să ajute la îmbunătățirea comunicării dintre medici și pacienți, în perioada pandemiei.

Citește și Noul protocol de tratament pentru bolnavii de Covid-19 de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara



Citeste si