Numărul de alerte pentru măștile de protecție neconforme crește îngrijorător, transmite InfoCons, care a revenit, vineri, cu o nouă avertizare pentru alte 7 tipuri de astfel de produse.

Numărul măștilor neconforme a crescut îngrijorător. De dată această alertele au fost transmise de Polonia, Belgia și Malta. În aceste condiții, numărul măștilor de protecție neconforme ajunge la 39.

Este vorba în general despre măşti care prin care poate trece o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme.

Iată detaliile despre noile alerte:

Marca nu este cunoscută, dar numărul modelului este 9901 GB2626-2006 KN95. Retenția de particule/filtrul materialului este insuficientă (valoarea măsurată a modului ≤ 92,7 %), iar masca s-ar putea să nu se adapteze în mod corespunzător la față.

În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare. Produsul nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție și standardul european relevant EN 149.

Marca nu este cunoscută, dar modelul este KN 95. Retenția de particule/filtrul materialului este insuficientă (valoarea măsurată este ≤ 37 %). În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare. Produsul nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție și standardul european relevant EN 149.

Marca nu este cunoscută. Denumirea este KN95 Protective Mask, iar tipul/numărul modelului: KN 95. Retenția de particule/filtrul materialului este insuficientă (valoarea măsurată este ≤ 69,3 %). În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare. Nici acest produs nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție și standardul european relevant EN 149.

Marca KSL. Denumire: KN95 protective mask. Retenția de particule/filtrul materialului este insuficientă (valoarea măsurată ≤ 67 %), iar masca nu se adaptează corespunzător la față. În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin masca, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare. Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție.

Marca Adiutor, KYJKKJ. Denumire: FFP2 Mask. Tipul/numărul modelului: KY2020. Produsul poartă marcajul CE, dar nu este certificat că echipament de protecție de către un organism competent. Prin urmare, este posibil că produsul să nu îndeplinească cerințele privind sănătatea și siguranță și să nu fie protejat în mod corespunzător atunci când este combinat cu măsuri suplimentare. Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție.

Pentru cea de-a șasea alertă marca nu este cunoscută, dar modelul este KN 95. Produsul poartă marcajul CE, dar nu este certificat că echipament de protecție de către organismul relevant. Prin urmare, este posibil că produsul să nu îndeplinească cerințele privind sănătatea și siguranță și să nu fie protejat în mod corespunzător atunci când este combinat cu măsuri suplimentare. Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție.

Marca X.Y.T XiangYanTang. Denumire: KN 95 particulate respirator. Produsul poartă marcajul CE, dar nu este certificat că echipament de protecție de către organismul relevant. Prin urmare, este posibil că produsul să nu îndeplinească cerințele privind sănătatea și siguranță și să nu fie protejat în mod corespunzător atunci când este combinat cu măsuri suplimentare. Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție.

Amintim că începând de pe 28 aprilie InfoCons a transmis numeroase alerte referitor la măștile de protecție neconforme. Iată detaliile:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri