Petrecere cu peste 60 de persoane, oprită de polițiștii gălățeni care s-au sesizat în urma unor postări pe Facebook

Poliţiştii gălăţeni au oprit, sâmbătă, o petrecere organizată pe malul râului Siret, la care participau peste 60 de persoane, şi l-au amendat pe organizator, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, intervenţia poliţiştilor a avut loc în urma apariţiei pe un site de socializare a unor imagini din care rezulta nerespectarea legislaţiei în vigoare cu privire la organizarea unui eveniment privat în aer liber, conform Agerpres.ro.

Poliţiştii Secţiei 3 Galaţi s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub denumirea de "satul pescăresc", pe un teren proprietate privată, se afla în desfăşurare o petrecere privată, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanţare fizică.

A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 ani, din municipiul Galaţi, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfăşurarea unui eveniment privat în aer liber.

Toate persoanele aflate la faţa locului s-au conformat recomandărilor poliţiştilor, părăsind zona.

Sursa foto: M.Moira / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri