Cele opt județe care nu au raportat niciun caz nou în ultimele 24 de ore

391 noi cazuri de îmbolnăvire şi 19 decese provocate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore în România - aşa arată cel mai recent bilanţ emis de autorităţi. Totuşi, sunt şi veşti bune: în 8 judeţe nu există persoane infectate în ultimele 24 de ore, scrie Digi24.

Opt judeţe din ţară au înregistrat zero cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Acestea sunt Arad, Caraş-Severin, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Sălaj, Teleorman și Timiş.

Până în prezent, în România au fost confirmate 28.973 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.132 au fost externate, dintre care 20.026 de pacienți vindecați și 1.106 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Până astăzi, 1.750 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 19 decese (11 bărbați și 8 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța Dolj, Galați, Ilfov, București și Prahova. Dintre acestea, 6 decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 8 decese la persoane de peste 80 de ani.

Citeste si:
Coronavirus: În medie o persoană moare la fiecare 15 secunde, la...
Coronavirus: Decesele la...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 391 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 215 pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 766.868 de teste.

Citeste si:
INSP: În mod sigur vor fi focare de coronavirus în școli
INSP: În mod sigur vor fi...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri