Fady Chreih, Regina Maria: Valul doi de COVID-19 ne va găsi mai bine pregătiți

Valul doi de COVID-19, despre care lumea vorbește că ar urma în toamnă și se uită cu îngrijorare la el, cred că ne va găsi mai bine pregătiți, atât din perspectiva consumabilelor, a fluxurilor, a întelege cu ce virus avem de-a face și cum trebuie să luptăm împotriva lui. Cred ca acest lucru este important, precizeaza Fady Chreih, CEO Regina Maria, în cadrul unei conferințe de presă ce marchează lansarea celei de-a V-a ediții a competiției EY Entrepreneur of The Tear 2020.

Reprezentantul Regina Maria mărturisește că de la declanșarea crizei provocate de răspândirea noului coronavirus a observat o solidaritate extraordinară la nivelul mediului privat, dar și o cooperare mai strânsă cu autoritățile din România.

”Am demonstrat în această perioadă că sistemul privat de sănătate este parte din soluție și din a rezolva o criză a sănătății și nu trebuie să fie privit ca un corp extern pe care autoritățile statului să îl trateze doar când au nevoie de a reglementa ceva”, adaugă Fady Chreih

Reprezentantul Regina Maria adaugă faptul că împreună cu Ministerul Sănătății și cu alti reprezentanți din industrie au început o serie de demersuri prin care își propun ca modul în care sunt oferite serviciile de sănătate să treacă la un alt nivel, mai ales din perspectiva mediului de prevenție. Regina Maria are peste 4.000 de companii în portofoliu, cu un total de peste 600.000 de abonați.

Citește și Focarul de Coronavirus de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti se extinde

Citeste si:
FOTO Cum arata cea mai mare policlinica privata de pediatrie
Reteaua de sanatate Regina...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

La momentul publicării acestei știri, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate, dintre care 20.534 de pacienți vindecați și 1.393 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. De asemenea, 1.799 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri