De peste patru luni, de când a început pandemia de coronavirus, românii tot speră că viața lor va reveni la normal. „Normal”, în cazul vastei majorități a românilor însemnând să se suie în mașină și să stea multe, multe ore în trafic fie spre Valea Prahovei, fie spre litoral. Iar când ajung acolo, deși aproape bătrâni după atâta așteptare, musai să marcheze momentul pe Facebook sau Insta, crezând, în mod fals, ca asta îi va valida social. Deci cam asta înseamnă normalul la români, iar când normalul, dintr-un motiv sau altul, nu mai este disponibil, atunci românii se enervează și nu mai țin cont de nicio regulă.

Acesta este motivul pentru care am ajuns aici. Peste 5-600 de cazuri de infectare zilnic, probabil mia în curând, politicieni iresponsabili care se joacă cu sănătatea oamenilor. Iar asta pentru că, în ciuda a ceea ce cred o mare parte dintre români, viața nu este un marș triumfal către plajă și nici către traseul montan, iar singurele griji, contrar a ceea ce ne-ar plăcea să credem, nu pot fi cele legate de garderoba pe care trebuie s-o îndesăm în bagaj.

Iar asta pentru că, iată, apar situații în viață când regulile jocului se schimbă, iar singurul lucru care te mai poate salva este disciplina. Un capitol la care, așa cum știm, românii nu excelează deloc. Ba chiar dimpotrivă, contraperformează.

Citiți întreaga știre pe: RisCo.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri