Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani –Moreni, din județul Dâmbovița a raportat un focar de infecție cu 106 cazuri, dintre care 92 sunt persoane asistate şi 14 cazuri sunt în rândul personalului, anunță Direcția pentru Sănătate Publică din acest județ.

Conform ultimelor rezultate, s-a confirmat infectarea pentru încă 55 de persoane din acest centru. Monitorizarea clinică a acestora este efectuată de medicii specilişti ai Secţiei de Boli Infecţioase a SJU Târgovişte, care s-au deplasat la Moreni pentru stabilirea conduitei terapeutice şi a internării în spital, scrie Digi24.ro.

Accesul vizitatorilor a fost interzis și a fost interzisă utilizarea de către salariați a unor spații comune. De asemenea, angajații trebuie să poarte echipamentul de protecţie standard pe tot timpul activităţii.

Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 614 noi cazuri de îmbolnăvire.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri