Rețeaua de sănătate Regina Maria inaugurează o nouă policlinică în zona de nord a capitalei, în Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6. Aceasta preia operațiunile Policlinicii Dorobanți și își extinde capacitatea cu specialități și cabinete noi și o echipă medicală mult mai numeroasă.

Policlinica Primăverii dispune de un spațiu mult mai amplu, investiția ajungând la peste 1 milion de euro. Cu o suprafață totală de 1,165 mp, repartizați pe patru etaje, unitatea medicală oferă pacienților accesul la 33 de cabinete. De asemenea, adulților și copiilor le sunt puse la dispoziție cabinete dedicate recoltării de analize medicale.

Prin deschiderea Policlinicii Regina Maria Primăverii ne mărim amprenta în București și capacitatea de deservire a pacienților din capitală. Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investițiile într-o perioadă dificilă operațional și de a continua să fim acolo unde pacienții au nevoie de noi

Fady Chreih - CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria

Vezi și: În ce măsură se pot realiza teste la cerere pentru românii care pleacă în vacanță. Regina Maria, creștere de 271% a solicitărilor în call-center

Policlinica Primăverii dispune de echipamente ultraperformante, cu ajutorul cărora se vor putea efectua investigații elaborate pentru numeroase specialități medicale. Mai mult de atât, în cadrul Centrului de Oftalmologie pacienții pot beneficia de evaluări de înaltă complexitate: tomografie și angiografie în coerența optică (OCT și Angio OCT), perimetrie computerizată, ecografie, retinofotografie și angiofluorografie.

O echipă formată din 110 medici furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet și boli metabolice, reumatologie, alergologie și imunologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică și ecografie cardiacă pentru copii.

Până la sfârșitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităților medicale disponibile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri