Județele cu cele mai multe și cele mai puține cazuri de infectări cu COVID-19

București, Brașov și Argeș sunt municipiile care înregistrează cele mai multe cazuri de infecție cu noul Coronavirus, cu 158 de noi cazuri în Capitală, respectiv 95 de cazuri noi în Brașov și Argeș, în ultimele 24 de ore.

Bucureștiul are cele mai multe cazuri de Coronavirus, 6366, cu 158 de noi infectări în ultimele 24 de ore.

La numărul total de cazuri, Capitala este urmată de Suceava, cu 4.599 de cazuri în total, însă cu doar 15 cazuri declarate în ultimele 24 de ore.

În același timp, după București, județele Argeș și Brașov au raportat cele mai multe cazuri în ultimele 24 de ore, 95 fiecare. Per total, Argeș are 3.607 de cazuri și Brașov 3.322.

La polul opus, județele care au raportat cele mai puține cazuri de infecție sunt: Satu Mare (112 în total și 2 cazuri noi), Sălaj (195 de cazuri în total și 6 cazuri noi) și Tulcea - 302 infectări în total și un singur caz nou.

Citeste si:
Coronavirus 24 septembrie | Situația cazurilor pe județe
Coronavirus 24 septembrie |...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Autoritățile au anunțat noul bilanț al numărului de cazuri noi de infectare cu Covid-19 înregistrate în ultimele 24 de ore în România. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 1.232 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »



Setari Cookie-uri