Un tânăr din judeţul Dâmboviţa care a mers la mare cu un autocar alături de alte 26 de persoane a fost diagnosticat cu COVID-19, după ce a revenit în Dâmboviţa şi a mers la spital. Cei 26 de turişti cu care bărbatul a intrat în contact direct, ei deplasându-se împreună până la Costineşti, au fost trimişi din concediu direct în carantină, scrie G4Media.

Cazul tânărului a ajuns în atenţia autorităţilor după ce acesta s-a prezentat la spital, în judeţul Dâmboviţa, a fost testat pentru infecţia cu SARS-Cov-2, iar testul a ieşit pozitiv, au declarat reprezentanţi ai Prefecturii Dâmboviţa.

În cadrul anchetei epidemiologice, cei de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa au aflat că bărbatul fusese la mare, la Costineşti, cu un autocar împreună cu un grup din care au făcut parte alte 26 de persoane. Acestea se aflau încă în vila din Costineşti unde a fost cazat şi bărbatul diagnosticat cu COVID-19.

În aceste condiţii, DSP Dâmboviţa a luat legătura cu DSP Constanţa care a dispus trimiterea celor 26 de turişti, consideraţi contacţi direcţi, la locuinţele lor, cu toţii fiind introduşi în carantină.

Dâmboviţa este unul dintre judeţele în care numărul infectărilor cu SARS-Cov-2 a crescut alarmant în ultimele săptămâni, în aceste condiţii autorităţile dispunând măsuri precum purtarea măştii inclusiv în spaţii deschise aglomerate. În ultimele 24 de ore, în Dâmboviţa au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 69 de persoane.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri