Coronavirus 10 august | Județele cu cele mai multe și cele mai puține cazuri de infectări cu noul Coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni că 779 de cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore, după ce au fost procesate 6.607 de teste. Este cel mai scăzut bilanț din 20 iulie, după ce din 22 iulie și până acum am avut o singură zi (tot o duminică), cu un bilanț sub 1.000 de noi infectări descoperite.

Pe de altă parte, avem și cel mai scăzut nivel de testare din 13 iulie și până în prezent.

Wall-Street.ro a realizat un clasament al județelor, potrivit celor mai recente informații, din care rezultă care este județul fruntaș la numărul de noi cazuri, în ultimele 24 de ore, dar și care sunt zonele unde nu a mai fost înregistrat niciun caz nou.

Bucureștiul își păstrează primul loc la numărul de noi cazuri raportate, cu 132 de infectări. Prahova urmează Bucureștiul cu 60 de cazuri înregistrate în plus, iar Vrancea se ține aproape cu 47 de noi infectări. Nici Brașov nu este mai prejos, cu 44 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, urmat de Argeș, cu 40 de noi cazuri.

Veștile bune vin din județele Caraș-Severin, Covasna, Harghita, Satu Mare și Sălaj, unde nu a mai fost înregistrat niciun caz de ieri până astăzi.

Citeste si:
Bilanț 9 septembrie: 1.271 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus
Bilanț COVID-19 9 septembrie:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri