BREAKING: Noua listă a județelor unde guvernul a decis să scurteze programul cluburilor și teraselor

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 42, prin care a extins lista județelor unde se limitează programul barurilor, teraselor și al sălilor de jocuri. De asemenea, a fost actualizată lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se aplică măsura carantinei.

Prin hotărârea CNSU a fost extinsă lista județelor în cazul cărora sunt instituite restricții orare de funcționare pentru operatorii economici care desfășoare activități în aer liber (terase, cluburi, baruri, etc), precum și pentru operatorii economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, restricțiile fiind valabile până în data de 31 august 2020.

"Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Brăila, Bihor, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați, Gorj, Ilfov, Prahova, Galați, Vaslui, Vrancea și Municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu poate depăși orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00", se menționează în hotărâre.

De asemenea, a fost instituită măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din 6 regiuni ale Regatului Spaniei, fără a fi suspendate zborurile spre și dinspre România.

Citeste si:
Coronavirus 25 octombrie | Distribuția cazurilor pe județe
Coronavirus 25 octombrie |...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri