Important centru european de tratare a cancerului, frecventat de români, se extinde cu 8 noi departamente

WPK Central European Academy Cancer Center (WPK CEACC), parte a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologică, venind în sprijinul pacienților internaționali cu noi posibilități de tratament al cancerului aflat în diferite stadii de evoluție.

Noile divizii adăugate sunt concentrate pe terapia chirurgicală pentru: cancer mamar, cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer de colon (inclusiv cu extindere peritoneală), cancer de pancreas și de prostată, dar și afecțiuni vasculare și afecțiuni ortopedice maligne și benigne. Intervențiile vor fi efectuate de chirurgi cu supraspecializări în aceste arii de la spitalul AKH Viena, accentul fiind pus pe tehnici minim-invazive, beneficii care asigură pacienților șanse de recuperare considerabil îmbunătățite.

WPK Central European Academy Cancer Center este centrul privat numărul unu în Europa Centrală și de Est în diagnosticul și tratamentul ultraspecializat al cancerului, care oferă pacientului oncologic o soluție medicală integrată, de la radiologie de top, inclusiv PET-CT, oncologie medicală (chimioterapie, imunoterapie, terapia personalizată țintită), la chirurgie oncologică supraspecializată, precum și asistență paliativă, evaluarea riscului de cancer prin analize genetice și a doua opinie medicală acordată de experți de vârf în oncologie.

Vezi: Luptând împotriva Covid prin inovație. Spitalul WPK din Viena a lansat o platformă inovatoare pentru pacienții internaționali

„Terapia personalizată a cancerului, bazată pe dovezi și tehnici medicale de ultimă oră, este principalul motiv pentru care pacienți din întreaga Europă se adresează centrului nostru în fiecare an. Odată cu înființarea noilor divizii, deservite de chirurgi cu compentențe de vârf de la AKH Viena, intram într-o nouă etapă de dezvoltare, în care vom putea răspunde și mai bine nevoilor individuale ale pacienților, la cele mai înalte standarde de grijă și atenție medicală. Colaborăm ca o echipă, uniți de obiectivul comun de a oferi oamenilor speranța unei vieți de calitate și de lungă durată, chiar și în cazuri în care diagnosticul inițial nu era optimist”, a declarat Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, Directorul WPK Central European Academy Cancer Center.

Citeste si:
INTERVIU | Cum luptă împotriva COVID-19 spitalul vienez preferat de...
INTERVIU | Cum luptă...

Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, tratează anual sute de români cu afecţiuni oncologice. Peste 1000 de pacienți români se adresează centrului medical în fiecare an, iar terapiile pentru diferite tipuri de cancer reprezintă aproximativ jumătate din tratamentele acordate.

Te poate interesa și: Cum a devenit România un furnizor de pacienți pentru spitalele private din Europa. Interviu cu directorul general al Wiener Privatklinik

Procesul de diagnosticare implică mai multe tipuri de investigații, inclusiv analiza ADN-ului tumoral, un test–cheie pentru determinarea cu precizie a diagnosticului și individualizarea terapiilor pentru fiecare caz medical.

Pacientul oncologic beneficiază de suportul unei echipe interdiscilinare de experți (Tumor Board) care cooperează pentru a stabili cea mai eficientă strategie de tratament și a urmări evoluția stării de sănătate a acestuia pe parcursul tuturor etapelor terapeutice.

Citeste si:
Spitalul care folosește un robot în protocolul de dezinfecție...
Spitalul Wiener Privatklinik...

Wiener Privatklinik deține două reprezentanțe oficiale în România, în București și în Timișoara, unde persoanele interesate beneficiază de informații și asistență completă pentru accesarea rapidă a investigațiilor și tratamentelor disponibile la Viena.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri