Clinicile Dentare Dr.Leahu anunță deschiderea la Iași a celui mai mare centru din regiunea Moldovei. Investiția totală a fost de 750.000 de euro și a fost susținută prin sistemul de parteneriere utilizat de rețea, prin care au fost deschise anterior și clinicile din Pitești și Oradea.

Noua clinică din Iaşi are 12 cabinete, 2 centre de radiologie, bloc operator și integrează pe un sfert din suprafață zona serviciilor pentru copii, aducând local conceptul Academia Spațială Dr.Leahu, bazat pe experiența digitală.

Echipa actuală, care este în formare, numără 21 de persoane, dintre care 16 sunt personal medical care va asigura tratamente și proceduri complexe, care necesită existența unor profesioniști pe diferite discipline. Prin tehnologia de ultimă generație și multidisciplinaritate, centrul este pregătit să primească pacienți din toată regiunea și să le ofere toate opțiunile de tratament în condiții de maximă siguranță.

„Am gândit întotdeauna că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală și de o experiență excepțională. Acestea se traduc prin servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Acesta este standardul nostru pe care dorim să îl aducem aproape de pacienții din Iași, un oraș cu un nivel ridicat de conștientizare a sănătății dentare. Deschidem astăzi un prim centru în regiune alături de un partener local care ne împărtășește viziunea de a construi o comunitate unită de profesioniști în sprijinul pacientului.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri