Subprefectul judeţului Dâmbovița, Chiru Cristea Cătălin, alături de doi membri ai Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Dâmboviţa au fost testați pozitiv cu coronavirus, în acest sfârșit de săptămână, scrie Agerpres.

Prefectura Dâmboviţa a transmis că s-a efectuat dezinfecţia în toate birourile Prefecturii Dâmboviţa, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

"Având în vedere că la nivelul Biroului Electoral Judeţean de Circumscripţie Dâmboviţa au fost confirmate două persoane la testul pentru identificarea virusului SARS-CoV-2, precizăm că ulterior au fost testaţi 3 angajaţi ai Instituţiei Prefectului judeţul Dâmboviţa. În urma testării, două rezultate au fost negative şi unul pozitiv, respectiv al subprefectului judeţului. Facem precizarea că în cursul acestei dimineţi domnul Cristea Chiru Cătălin s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Dâmboviţa, unde starea de sănătate a fost evaluată de un medic de specialitate; întrucât a dezvoltat o formă uşoară, a primit recomandarea de izolare la domiciliu", precizează Prefectura Dâmboviţa.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, duminică au fost confirmate 49 de noi cazuri de COVID-19. De la începutul pandemiei au murit 153 de dâmboviţeni. Totodată, sunt 536 persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată şi 339 persoane aflate în izolare la domiciliu.

"În ultimele 24 de ore, reprezentanţii ISU "Basarab l" Dâmboviţa au efectuat două misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unităţile spitaliceşti şi o misiune de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au efectuat 25 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unităţile spitaliceşti şi 9 misiuni privind transportul/recoltarea de probe biologice", mai anunţă Prefectura Dâmboviţa.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri