NO.MAD Talks lansează asigurări medicale pentru micii antreprenori

NO.MAD Talks, comunitatea freelancerilor, lansează Healthy Freelancer, un concept ce aduce la un loc atât pachete speciale, dar și discounturi pentru freelanceri și antreprenori, la servicii din zona de sănătate fizică, dar și emoțională. Primul parteneriat, cu clinica PriMed, cuprinde trei pachete de asigurări medicale, care pot fi achiziționate direct de la clinică.

“Timp de doi ani de zile, NO.MAD Talks a demarat peste 30 de evenimente organizate, cu 5.000 de oameni în comunitate. Începem cu trei pachete de asigurare medicală gândite special pentru freelanceri și antreprenori, după care vom continua să aducem lângă noi o clinică stomatologică, servicii de psihoterapie, un cabinet de masaj, o sală de fitness și spa-uri. Toți acești parteneri vor oferi reduceri sau pachete speciale gândite pentru nevoile membrilor comunității”, povestește Iunieta Sandu, fondator NO.MAD Talks.

PriMed a gândit pentru comunitatea NO.MAD Talks trei pachete, Freelancer, Freelancer NO.MAD și Freelancer Premium, ce oferă consultații la medici specialiști, un set de analize medicale anuale, ecografii, investigații și consiliere telefonică pentru beneficiarii acestor asigurări.

Citeste si:
Mastercard, parteneriat cu un startup de med-tech, pentru a oferi...
Mastercard încheie un...

Pachetele de asigurări medicale, furnizate în parteneriat cu PriMed, sunt primele dintr-o serie de servicii de sănătate la prețuri speciale pe care NO.MAD Talks își propune să le pună la dispoziție comunității de freelanceri și antreprenori, urmând să mai fie lansate servicii de stomatologie, psihoterapie, masaj și wellbeing.

NO.MAD Talks este un proiect ce încurajează oamenii să lucreze pe cont propriu. Primul eveniment a avut loc în iunie 2018 și a pornit de la inițiativa Iunietei Sandu, care și-a dorit să crească comunitatea de freelanceri și antreprenori din București. În aprilie 2020 a luat naștere Kind Market, platforma de schimb de servicii și produse între freelanceri și antreprenorii locali, proiect menit să aducă împreună și să faciliteze colaborarea între două categorii complementare, menite să se apropie și să își aducă valoare împreună.

Citeste si:
Moderna așteaptă aprobarea FDA pentru utilizarea de urgență a...
Moderna așteaptă aprobarea...
Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri