Sălaj este primul județ care depășește incidența de 5 la mia de locuitori

Sălaj devine primul județ din România în care rata de infectare la mia de locuitori ajunge la 5.1 la mia de locuitori. În județ, în ultimele 24 de ore au fost raportate 167 de noi infecții cu coronavirus, ceea ce duce numărul total al îmbolnăvirilor la 2.988, potrivit datelor raportate de Grupul de Comunicare Strategică.

Ce spun autoritățile locale

Într-o intervenție telefonică la Digi24, prefectul județului Sălaj confirmă situația și spune că autoritățile iau în calcul posibilitatea introducerii unor noi restricții.

Face o analiză să vedem ce masuri suplimentare se vor lua. Luam in calcul mai multe scnearii (...) Luam in calcul impnerea unor restricitii intre orele 22.00- 23:00.

-Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj -

Județele în care se depășește incidența de 4 la mia de locuitori

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor.

Citeste si:
Coronavirus 11 noiembrie | Ce județe înregistrează rata de...
Coronavirus 11 noiembrie | Ce...

Potrivit datelor furinizate de Grupul de Comunicare Strategică, în județele Alba, Cluj, Sălaj și Timiș se depășește incidența de 4 la mia de locuitori. Și Bucureștiul se aproape de acest indicator, având o incidență de 3.79 la mia de locuitori.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »



Setari Cookie-uri