Un nou studiu al Center for Disease Control din SUA(CDC) a spus că masca de protecție îl protejează și pe purtător, nu doar pe cei din jurul lui, așa cum se credea până acum.

Un nou studiu al CDC citat de New York Times a descoperit faptul că masca de protecție îl protejează și pe cel care o poartă, nu doar pe cei din jurul lui, așa cum s-a crezut inițial.

„Experimentele și datele epidemiologice indică faptul că ajută comunitățile să reducă răspândirea COVID-19. Beneficiul individual crește odată cu numărul de oameni care poartă masca.”

Studiul indică arată că, cu cât mai mulți oameni poartă mască, cu atât de mult se reduce nevoia de carantinare și de închidere a afacerilor.

Monica Gandhi, un expert în boli infecțioase de la Universitatea din Carolina, San Francisco, a spus că încurajează fiecare persoană să poarte mască.

„N uputem să ne permitem mai multe carantinări, dar putem să ne facem datoria și să oprim transmiterea COVID-19.” a declarat Monica Gandhi.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri