Reprezentanții Spitalului Județean din Piatra Neamț se apără și spune că cele două secții ATI au aviz de la DSP cu privire la circuite. Redăm mai jos răspunsul lor, integral.

„Referitor la motivele care au condus la incendiul din salonul ATI, conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț explică faptul că modificările realizate în vederea extinderii secției de ATI pentru a putea prelua un număr mai mare de pacienți pozitivi nu au afectat în niciun fel activitatea din salonul unde s-a produs incendiul.

Cele două secții ATI au aviz de la DSP cu privire la circuite. Zona în care s-a intervenit pentru extindere nu este funcțională și se află într-o zonă diferită față de cea în care s-a produs incendiul. În același timp, precizăm faptul că aparatura din secția ATI în care s-a declanșat incendiul era nouă, cu o durată de folosire de aproximativ un an.

Reamintim faptul că o anchetă se află în derulare și specialiștii sunt cei care vor stabili cauzele producerii acestui incendiu. Facem apel la reprezentanții instituțiilor statului să dea dovadă de responsabilitate și să încerce să nu ofere variante care nu sunt reale și nu fac decât să deruteze și mai mult opinia publică.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț nu dorește să intervină în niciun fel în politica editorială a mass mediei, solicitând, totuși, pentru o corectă informare a cetățenilor, ca informațiile oferite să fie însoțite și de punctul de vedere al unității medicale”, au scris pe Facebook reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Referitor la motivele care au condus la incendiul din salonul ATI, conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra...Posted by Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt on Sunday, 15 November 2020

Sursa foto: Facebook/ Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri