Altex va dota integral, cu aparatură de ultimă generație, secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț

Altex va dota integral, cu aparatură de ultimă generație, secția de terapie intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, afectată pe 14 noiembrie de un incendiu.

Retailer-ul va acoperi integral costurile pentru ca secția de terapie intensivă să fie dotată cu aparatura necesară pentru a relua activitatea și a veni în sprijinul pacienților de COVID-19 și nu numai.

Au fost achiziționate și livrate către Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț: ventilatoare mecanice VG70, monitoare Comen cu module pentru terapie intensivă, monitoare de transport, infuziomate, injectomate, tărgi și videolaringoscop. Valoarea aparaturii se ridică la peste 200.000 de euro.

„Ne ocupăm să aducem în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț aparatură de cea mai bună calitate pentru ca împreună să depășim acest moment, să luptăm pentru viețile pacienților, iar viitorul să ne găsească mult mai pregătiți”, declară Dan Ostahie, CEO Altex.

De la începutul pandemiei și până acum, Altex s-a implicat în sprijinirea sistemului medical din România. Altex a donat aparatura necesară pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

Citeste si:
[FOTO]Secția de Obstretică-Ginecologie a maternității din Oradea a...
Secția de...

Altex România a fost înfiinţată în urmă cu 29 de ani şi, la ora actuală, are peste 120 de magazine deschise în ţară.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri