Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti amenajat la Arena Naţională, la final afirmând că toţi voluntarii sunt "foarte bine" pregătiţi.

"Am vrut să ştiu cum reacţionează oamenii care sunt aici. Am constatat că toţi voluntarii sunt foarte bine pregătiţi, au o abordare calmă, foarte profesionistă, reuşesc să îi calmeze pe oamenii care au probleme dacă sunt bolnavi şi, mai ales, dacă sunt infectaţi cu acest nou virus. (...) Putem să observăm în ultimele zile că măsurile luate de autorităţi încep să dea primele rezultate, numărul de infectări noi pe zi nu a mai crescut în ultimele două săptămâni, suntem pe un platou, însă spitalele sunt tot mai aglomerate", a declarat Iohannis.

Acesta a mai spus că sperăm ca la începutul anului viitor să avem primele tranșe de vaccin și în România și să începem cu personalul medical, dar vaccinarea în masă a populației se va produce probabil în primăvară.

"În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli și personalul esențial. Doar în tranșa a doua intră Administrația prezidențială, Guvernul și așa mai departe", a mai spus Iohannis.

În aceste condiții, Iohannis s-a arătat optimist cu privire la finalul pandemiei.

Poate reușim până în vara anului viitor să terminăm de tot cu această pandemie.

Klaus Iohannis

Iohannis le transmite românilor să respecte regulile în această minivacanță

Mesajul președintelui pentru această minivacanță este următorul: "să respecte portul măștii, distanță, igiena, să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc".

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri