Cum a reușit un estetician fals să mutileze zeci de femei din București. Toate au rămas desfigurate și cu dureri de nedescris

O femeie originară din republica Moldova a pretins în mod ilegal că este medic estetician și a realizat proceduri chirurgicale fără drept de practică, în București. Svetlana Serghei, cunoscută sub numele „Dr. Lana” de pe rețelele sociale, a mutilat la propriu zeci de femei care au apelat la aceasta, proceduri pentru care au plătit sute de euro, scrie Digi24.

Svetlana Serghei a recurs la zeci de intervenții estetice, deși nu avea drept de liberă practică. Procedurile se realizau în mai multe cabinete, care s-au dovedit a fi spații închiriate de aceasta pentru a-și duce la bun sfârșit escrocheriile.

Pe pagina de Facebook a medicului fals se regăsesc numeroase postări ale femeilor care s-au trezit cu buzele desfigurate, mărite în mod excesiv și nenatural, rinoplastii și lifting facial, în urma cărora multe femei spun că suferă dureri cumplite.

Specialiștii atrag atenția că și o procedură minim invazivă, dacă nu este făcută de un medic autorizat, poate duce, în cel mai negru scenariu, la deces, mai consemnează sursa citată.

Citeste si:
Inca un medic fals a fost descoperit in Romania
Inca un medic fals a fost...

Svetlana Serghei a fost reținută de polițiști pentru audieri.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri