La Spitalul orășenesc Găești, din județul Dâmbovița, se poate vaccina oricine vrea. Asta spune managerul unității spitalicești, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta a decis ca în loc să le arunce, dozele din flacoanele deschide de vaccin anti-COVID rămase după programările din fiecare zi să fie administrate oricui dorește, notează G4Media.

„A fost deschis azi și centrul de vaccinare din spitalul Gaesti. Administram vaccinul anticovid oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru”, a scris în postarea sa pe Facebook, Laurențiu Belușică, managerul Spitalului orășenesc Găești.

A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Gaesti. Administram vaccinul anticovid oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru.Posted by Laurentiu Belusica on Monday, 4 January 2021

Potrivit sursei citate, managerul a explicat într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus că preferă ca oamenii să se vaccineze, dacă rămân doze la finalul zilei pentru ca acestea să nu fie aruncate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri